HI The Hague - introductieweek voor studenten

21 augustus 2023

Voor alle nieuwe Haagse studenten, of ze nu naar het mbo, hbo of naar de universiteit gaan, wordt ook dit jaar weer een leuke introductieperiode georganiseerd. Deze vindt in de week van 28 augustus plaats. Vorig jaar deden 4500 studenten mee aan een divers programma waarbij ze de stad en elkaar beter leerden kennen.

Studenten kunnen op deze deze website en Instagram-pagina kijken voor meer informatie en ook tickets bestellen. Het aantal plaatsen is echter wel beperkt. Verdere details zijn te vinden via de Studentenapp Studar, dé app voor en door alle studenten in Den Haag.

Wat staat er op het programma?

  • Grote Studentenjacht (28 aug) - Maak kennis met Den Haag terwijl je in teams opzoek naar vifj gek-verklede studenten. Als je ze alle vijf het snelst vindt, maak je kans op een fantastische prijs.
  • Studenten Boottour & Filmquiz in Pathé (29 aug) – Geniet van de zon en een koud drankje tijdens deze boottocht! 's Avonds kun je je filmkennis testen tijdens een leuke filmquiz bij Pathé.
  • Sportdag, lasergamen & eindfeest aan het strand (1 sept) – Speel samen vijf sporten en schiet raak tijdens een potje lasergamen! Dans ’s avonds tot in de late uurtjes op het feest op de Pier.

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten