Tientallen studenten helpen mee met Veteranendag

26 juni 2023

Zaterdag vond in de binnenstad van Den Haag de jaarlijkse Veteranendag plaats. Na toespraken van onder andere premier Rutte en het eresaluut in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, eindigde het defilé met de samenkomst van alle aanwezige veteranen op het Malieveld. Daar wachtte hen behalve een aanhoudend applaus van het aanwezig publiek ook een warme maaltijd en verkoelende drankjes.

Het hoogtepunt van de week

Tientallen studenten van de opleidingen Facilitaire dienstverlening en Allround Hospitality, beide onderdeel van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening, waren druk met het helpen uitserveren van maar liefst 8000(!) maaltijden voor de veteranen. Het vormde het hoogtepunt na een volle week opbouwen, waar diezelfde studenten in ploegendiensten hun steentje al hadden bijgedragen aan ontbijt, lunch en diner voor de opbouwploegen van tenten, techniek/podia etc.

Compliment!

Bij dit soort grote evenementen wordt niet alleen de inzet van onze studenten enorm gewaardeerd, het toont ook maar weer eens aan hoe leuk en spannend het kan zijn om te kiezen voor een opleiding in de facilitaire dienstverlening. Een groot compliment voor zowel de organisatie als onze FD-toppers, die zich geweldig hebben ingezet.

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten