Ondernemersgala dankzij studenten een groot succes

31 maart 2023

Aankomende koks en gastheer/-vrouwen hebben zaterdag meegeholpen bij het Ondernemersgala 2023 in het Atrium van het Haagse stadhuis. Tijdens dit benefietgala werd maar liefst 133.700 euro opgehaald voor het Ronald McDonald huis en voor Stichting Lotje, een stichting die kleinschalige initiatieven ondersteunt voor hulp aan kinderen die zich in een noodsituatie bevinden.

Klapper van de avond

Het was een mooie avond met diverse optredens van o.a. de Captain Midnight Band en Mike Petersen en Samantha Steenwijk. De klapper van de avond was natuurlijk onze eigen Sam van Rijn, de horecastudente die ook het podium beklom voor een optreden. Sam heeft ooit meegedaan aan The Voice Kids en vindt het nog altijd ontzettend leuk om op te treden.

Niet de enige

Ze was uiteraard niet de enige studente, in totaal hebben er 185 meegeholpen. In de ochtend waren er al 35 studenten bezig met het opbouwen en voorbereiden en in de avond kwamen er nog 150 bij. Ongeveer 15 docenten zorgden voor de begeleiding.

Trots!

Natuurlijk zijn we trots op alle studenten en medewerkers van de School voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening en de International Hotel and Management School die gezamenlijk ongeveer 480 genodigden een onvergetelijke culinaire avond hebben bezorgd!

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten