Studenten en docenten in actie voor Turkije en Syrië

14 februari 2023

Studenten en docenten van de School voor Retail en Logistiek aan de Brasserskade in Delft organiseren woensdag 15 februari een actie voor slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Ze sluiten aan bij de landelijke actiedag door op deze dag een eigen actie te organiseren. Van 11.00 – 16.00 uur is er een DJ aanwezig in de kantine van de school. De DJ draait verzoeknummers als er gedoneerd wordt op Giro555.

Andere acties

Dit is slechts een voorbeeld van één school, ook andere scholen van Mondriaan ondernemen actie om geld in te zamelen. Op woensdag 15 februari komen de publieke en commerciële radio- en televisiezenders samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië.

De ramp

Op maandag 6 februari heeft een verschrikkelijke ramp het leven van tienduizenden mensen in Turkije en Syrië volledig veranderd. Krachtige aardbevingen en naschokken hebben een enorme schade aangericht. Ruim 30.000 mensen zijn overleden en vele anderen raakten gewond. Velen zijn nog vermist. Nederland leeft mee met de mensen in Turkije en Syrië. Veel Nederlanders hebben familie wonen in de getroffen gebieden en zijn daarom erg bezorgd. Overal in het land worden inzamelingsacties opgezet en al veel mensen hebben gedoneerd naar Giro555.

Meer nieuws lezen

Symposium 2024 – Samen maken we Mondriaan

26 april 2024: Iedereen werkt mee aan succesvolle nieuwe editie Lees verder

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten