Drie medailles uit Vilnius

13 november 2023

AEHT 2023 was alweer een groot succes voor Mondriaan! In Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, deden studenten uit heel Europa mee aan wedstrijden waarmee ze hun skills lieten zien. Het was meer dan genieten voor de studenten en meegereisde docenten/coaches. We zijn sowieso supertrots op alle studenten die hebben meegedaan aan deze editie van de AEHT. Wat het helemaal geweldig maakte, waren de drie prijzen die onze studenten mee naar huis hebben genomen.

De studenten die medailles omgehangen kregen zijn:

Luuk kreeg voor het onderdeel Wine Service de derde prijs. Luuk: "Hier ben ik heel tevreden mee, want het gaat dus goed en er is zelfs nog ruimte voor verbetering. Dat ga ik in orde maken!"

Jeroen kreeg voor het onderdeel Cocktails de tweede prijs. Jeroen: "Ik had een beetje pech en ik was bang dat een podiumplek er niet meer in zat, maar het is toch gelukt!"

Aviva won voor het onderdeel Frontoffice ook een tweede prijs. Haar commentaar: "We zijn hier allemaal winnaars! Als je goed je best doet en blijft doen en je hebt de goede werkhouding dan zal je altijd je doel bereiken!"

Meer nieuws lezen

The Musical Connection

30 november 2023: Europees project over inclusief (kunst) onderwijs Lees verder

Studenten verzamelen bestelbus vol cadeaus

29 november 2023: Succesvolle actie SINTVOORIEDER1 Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten