Mondriaan in de kijker op Horecava 2023

12 januari 2023

De hospitalitycampus van ROC Mondriaan is 2023 fanatiek gestart met z’n deelname aan de Horecava, van 9 t/m 12 januari in de RAI in Amsterdam. Tientallen studenten van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening en de International Hotel and Management School zijn er elke dag actief, zowel met deelnemers in wedstrijden als in de bediening.

Eerbetoon aan Surinaamse opa

Zo deed er op de eerste dag een team mee aan de wedstrijd ‘Het lekkerste broodje’. Op dinsdagmiddag was er het ‘NK De Lekkerste Pizza 2023’. In een deelnemersveld vol Italiaanse toptalenten speelde Thom, tweedejaars student van de opleiding zelfstandig werkend kok, zich in de kijker. Alleen al door het lef te hebben om deel te nemen, maar ook met een spannende ‘fusion pizza met bakkeljauw’. Een eerbetoon aan m’n Surinaamse opa’, aldus Thom. Reden voor veteraan-topchef Robert Kranenborg om Thom in het zonnetje te zetten in de vorm van een officieuze aanmoediging! De jury moest in totaal veertien pizza’s kritisch beoordelen, alles keurig in parten geserveerd door onze eigen studenten.

Gastronomisch Gilde

Ook zijn tijdens deze editie van de Horecava onze studenten (traditiegetrouw) betrokken bij het Gastronomisch Gilde, in weer een andere hal van de RAI. De beelden spreken voor zich, we mogen trots zijn op hoe gedreven en representatief onze studenten zich tijdens dit soort events vanuit de hospitalityscholen van ROC Mondriaan presenteren.

Meer nieuws lezen

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder

Studenten voor ict-support naar Litouwen

03 april 2024: Leuke en leerzame reis Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten