Internationalisering

Internationalisering

Mondriaan zorgt voor grenze(n)loos leren!

ROC Mondriaan is niet alleen regionaal maar ook internationaal georiënteerd op het gebied van onderwijs. Hierbij richt Mondriaan zich op kennis delen en ervaringen uitwisselen.

  • wij bieden meertalige opleidingen aan
  • we delen kennis en ervaring met onderwijsinstellingen in het buitenland
  • we nemen vaak (en met succes) deel aan internationale wedstrijden en competities
  • Je kunt op stage in Azie, Amerika enz.

Mondriaanstudenten winnen vaak prijzen tijdens internationale competities op het gebied van techniek, horeca en andere beroepsopleidingen.

Mondriaan: grenzenloos leren!

College van Bestuur

Samenwerken met andere landen

Erasmus Accreditatie internationalisering voor ROC Mondriaan

Internationalisering staat stevig op de agenda van ROC Mondriaan. Voor bewezen kwaliteit van internationalisering hebben wij samen met tweeënvijftig andere mbo-instellingen de Erasmus Accreditatie toegekend gekregen.

Organisaties met een Erasmus Accreditatie hebben laten zien dat zij duidelijke en toekomstbestendige internationaliseringsplannen hebben en hier de komende jaren verder mee aan de slag willen. Een Erasmus Accreditatie maakt het aanvragen van internationale stages, uitwisselingen en scholingsactiviteiten binnen Erasmus+ in de toekomst bovendien makkelijker. Het geeft organisaties de ruimte om in hun eigen tempo de internationale activiteiten verder uit te bouwen.

De Erasmus Accreditatie is toegekend in het kader van het Europese subsidieprogramma Erasmus+, dat van 2021 tot en met 2027 een budget kent van meer dan 26 miljard Euro.