Techniek Markt

Hier wil
je zijn!

Techniek Markt

Bezoek onze Techniek Markt!

16 april 2024 | 16:00 - 19:00 uur | Tinwerf 24

Kom langs op onze Techniek Markt op 16 april!

Ik schrijf mij in!

Heb jij een mbo opleiding op het oog, maar heb je nog vragen? Kom dan naar de Techniek Markt (Tinwerf 24 Den Haag) van ROC Mondriaan op dinsdag 16 april 2024!

Op deze mooie locatie staan wij klaar om je te inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Of je nu al een passie hebt voor technologie of nog een laatste interessetest wilt doen; hier ben je aan het juiste adres!

De Techniek Markt

De Techniek Markt is meer dan alleen informatie over onze opleidingen. We willen dat je geïnspireerd raakt door de vele mogelijkheden en dat je jezelf al kunt zien als student van ROC Mondriaan!

Enthousiaste docenten en voorlichters staan klaar om je alles te vertellen over de verschillende opleidingen. Van Elektrotechniek tot ICT, er is wel een passende opleiding te vinden. Je kunt vragen stellen over de opleidingen, maar ook over bijvoorbeeld beroepen die je kunt kiezen na het afronden van de studie.

Kortom, de Techniek Markt van ROC Mondriaan is dé plek om je te laten inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Dus schrijf je in en ontdek welke opleiding het beste bij je past. We hopen je te zien op 16 april!

Kom je ook naar de Techniek Markt?

Laat je inspireren!

Ben je er nog niet helemaal uit wat nu de juiste studiekeuze is en wat er bij jou past? Geen zorgen! Laat je door onze docenten, studenten en voorlichters informeren en enthousiasmeren op de Techniek Markt. Wij staan klaar om jou te helpen bij een studiekeuze.

Alle locaties die meedoen

Na het bezoeken van de Techniek Markt heb ik mijn studiekeuze gemaakt

Jeffrey

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Kun je niet naar deze Techniek Markt komen?

Bekijk al onze voorlichtingen

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag