Open Dag

Hier wil
je zijn!

Open Dag

Kom langs en ontdek welke opleiding bij je past!

21 maart 2024 | 15:00 - 20:00 uur | ROC Mondriaan Den Haag - Delft - Leiden - Naaldwijk

Ontdek je interesse en bezoek onze Open Dag!

Yes, ik meld mij aan!

Ben je benieuwd naar welke opleiding het beste bij je past? Bezoek dan onze Open Dag. Hierna weet je pas écht wat je leuk vindt! Ontdek jouw interesse en kom naar de Open Dag op donderdag 21 maart 2024 tussen 15:00 en 20:00 uur op de verschillende locaties van ROC Mondriaan.

Wij denken graag mee over je studiekeuze in het mbo. Onze studenten en docenten staan voor je klaar om je meer te vertellen over de mbo-opleidingen, stages, lesopdrachten en nog veel meer. Niets is leuker dan de ervaringen van studenten te horen, toch?

Jij hoeft alleen je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen! Kom de sfeer proeven, bekijk de studieruimtes en maak kennis met onze opleidingen.

Je ouders en/of verzorgers zijn natuurlijk ook van harte welkom op de Open Dag. Zij hoeven zich niet aan te melden en kunnen met jou mee naar binnen.

Hoe ziet een Open Dag er bij ons uit?

Weet jij wat je wilt?

Met keuze uit ruim 260 mbo-opleidingen in sectoren zoals Horeca, Sport, Techniek, Economie en Zorg, is het soms lastig om een richting te kiezen. Door de Open Dag weet je waar je interesse ligt en welke opleiding bij je past. De Open Dag is op verschillende locaties te bezoeken: Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk. Welke locatie(s) ga jij bekijken op de Open Dag?

Alle locaties die meedoen

Na de Open Dagen wist ik welke opleiding ik wilde doen

Glen, studeert Marketing Communicatie

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kunt inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag