Inschrijven mbo 2023-2024

Hier wil
je zijn!

Inschrijven mbo 2023-2024

Ontdek jouw talenten!

2023-2024

Schrijf je direct in bij ROC Mondriaan!

Yes, ik schrijf mij in!

Wil jij jouw talenten ontdekken én ontwikkelen? Dan is een mbo-opleiding bij ROC Mondriaan iets voor jou!

Wij bieden ruim 260 praktijkgerichte opleidingen waarbij jij kunt ontdekken wat jou leuk lijkt. Of je nu interesse hebt in de gezondheidszorg, techniek, de creatieve sector of het bedrijfsleven, er is altijd een opleiding die bij jou past.

Wat kun je verwachten van een mbo-opleiding bij ROC Mondriaan?

Tijdens je opleiding krijg je veel praktijkgerichte lessen waardoor je direct aan de slag gaat in jouw vakgebied. Zo kun je tijdens je opleiding extra certificaten behalen, stages lopen bij verschillende bedrijven of zelfs een deel van je opleiding in het buitenland volgen. Met een mbo-diploma op zak kun je direct aan de slag in verschillende sectoren.

Wacht niet langer en meld je aan voor een van onze opleidingen. Zorg dat je inschrijving op tijd binnen is om in het volgende schooljaar te starten. Je maakt het met Mondriaan, dé eerste stap naar een succesvolle toekomst!

Ontdek meer dan 260 opleidingen in sectoren zoals Horeca, Sport, Techniek, Economie en Zorg.

"Ik koos voor ROC Mondriaan"

"Door de online Studiekeuze Week en de Open Dag wist ik beter welke studierichting ik verder wilde ontdekken." - Ferdi, student Retailspecialist. Voor welke opleiding schrijf jij je in?

Alle locaties die meedoen

Na de Open Dag wist ik welke opleiding ik wilde gaan doen

Kim, student mbo-Verpleegkundige

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Ik heb mijn keuze gemaakt, en nu?

Heb je een opleiding gekozen die op dit moment bij je past? Super! Je bent er bijna. In de studiewijzer vind je alle informatie die je daarover nodig hebt.

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag