Zoekresultaten

filters

Locatie

Niveau

Leerweg

Type

Iets met...

zoekresultaten ‘’(11)

filters
  1. Kok

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    De kerntaak van een kok is het bereiden van gerechten Je leert de gerechten te bereiden volgens recept en planning. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  2. Zelfstandig werkend kok

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandige werkend kok bereid je verschillende soorten gerechten. Dit door toepassing van kooktechnieken in de keuken en het juiste gebruik van keukenmateriaal en gereedschappen.


  3. Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 3 bbl bol

    Als zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw moet je alles kunnen voorbereiden om de gasten te kunnen ontvangen zoals het opdekken van tafels, het magazijn bijhouden en de bar bijvullen.


  4. Leidinggevende bediening

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl bol

    Als leidinggevende in de bediening ben jij verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in het restaurant, zoals het verbeteren en aanvullen van de wijnvoorraad en de nieuwe menukaart, die je overlegt met de leidinggevende keuken.


  5. Facility Medewerker

    Facility, Horeca Niveau 2 bol

    Als Facility Medewerker ondersteun je de Facility Manager.


  6. Facility Manager

    Facility, Horeca Niveau 4 bol

    Als Facility Manager staan je heel wat verschillende taken te wachten, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het organiseren en beheren van de inkoop en de voorraad, het coördineren van schoonmaakactiviteiten en de beveiliging.


  7. Medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 2 bol

    Als medewerker fastservice adviseer je de gasten over het menu en de dranken. Je werkt snel, want als medewerker in de fastservicesector ben je pro-actief. Toch geef je de klant alle zorg en ben je uiterst gastvrij.


  8. Gastheer / Gastvrouw

    Facility, Horeca Niveau 2 bbl bol

    Als gastheer of gastvrouw ben je onder andere verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van gasten. Je beschikt over sociale en commerciële vaardigheden.


  9. Eerste medewerker fastservice

    Facility, Horeca Niveau 3 bol

    Als eerste medewerker fastservice ondersteun je de manager, coördineer je de werkzaamheden en overleg je over de voorraden en het menu.


  10. Gespecialiseerd kok

    Facility, Horeca Niveau 4 bbl

    Werk jij als professioneel kok? En wil je je vaardigheden verder ontwikkelen? Als gespecialiseerd kok zorg jij voor de goede naam van het (top)restaurant waar je werkt. Het is jouw passie om van ieder gerecht iets bijzonders te maken.


  11. Facility Allround medewerker

    Facility, Horeca Niveau 3 bol

    Als Facility Allround medewerker ondersteun je de Facility Manager en coördineer je de werkzaamheden op de werkvloer.