Uiterlijke verzorging

Uiterlijke verzorging is mensen laten stralen

Iedereen die zichzelf graag goed verzorgt, bezoekt wel eens een kapsalon of schoonheidssalon. Kappers en schoonheidsspecialisten worden zorgvuldig opgeleid om hier de beste service te bieden. Je werkt in de schoonheidssector in de eerste plaats met klanten, maar ook weet je alles van de producten en apparatuur die bij de behandelingen nodig zijn. Commercieel inzicht helpt je om van je baan of je eigen bedrijf een succes te maken. In deze branche is het belangrijk dat je creatief en representatief bent.


Volg ons op

Agenda


Skills 2017 Schoonheidsspecialist


Wie wordt beste student in de richting schoonheidsspecialist? Studenten van verschillende ROC's met een opleiding tot Allround schoonheidsspecialist hebben gestreden om de nationale titel tijdens de Skills Heroes-wedstrijden. Wie heeft er gewonnen?

Alle opleidingen op deze school


Haarverzorging

Als kapper werk je in een kapsalon. Je maakt afspraken, ontvangt klanten, adviseert en informeert de klant over de behandelingswensen. Je knipt, verft, permanent en föhnt het haar van de klanten. Als allround kapper verricht je ook de meer specialistische handelingen.

Schoonheidsverzorging

Als schoonheidsspecialist ben jij de expert op het gebied van huidverzorging van het gezicht, het lichaam en de handen. Je werkt bij een schoonheidssalon, beautycenter, saunacomplex, hotel of je start een eigen onderneming.

Module locaties anchor

Onze locaties


Leeghwaterplein 72

Leeghwaterplein 72 2521 DB Den Haag
088 6663300