Toerisme en Recreatie

Schoolambassadeur Demi

Lees het verhaal

Hoe ver ga jij?

De opleidingen van de School voor Toerisme en Recreatie bereiden je voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciële dienstverlener in de reiswereld. We blijven allemaal op vakantie gaan! We verwachten uitstekende service en willen graag goed geïnformeerd en vermaakt worden.

De reiswereld is de afgelopen jaren sterk veranderd, dus om je zo goed mogelijk voor te bereiden leer je bij ons organiseren, commercieel handelen en het toepassen van Social Media en E-commerce. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de talen; Engels, Duits en Spaans. Door onze intensieve en jarenlange samenwerking biedt onze school erkende stages bij bekende bedrijven in binnen- en buitenland.

De School voor Toerisme en Recreatie zit in een geheel gerenoveerd eigen gebouw vlakbij Den Haag CS en het centrum. Onze kleinschaligheid (als enige in de regio) wordt zeer gewaardeerd door de studenten en hun ouders en staat borg voor een veilige en prettige leeromgeving.

Sfeer proeven? Dat kan weer!

Ben jij geïnteresseerd in een van onze opleidingen? We mogen weer in beperkte mate rondleidingen verzorgen. Schrijf via deze link snel in voor een bezoek aan onze school.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar info.toerisme@rocmondriaan.nl of bel ons op 088-6663350.

Leisure & hospitality, zorg voor een onvergetelijke ervaring.


Proef de sfeer


We bereiden je voor op een toekomst als communicatieve, gastvrije en commerciële dienstverlener in de reiswereld.

Alle opleidingen op deze school


Allround hospitality

Hospitality, oftewel gastvrijheid en klantvriendelijkheid, is er op gericht mensen een unieke ervaring te bieden. Of je nu bij een restaurant, hotel of evenementenbureau werkt, jouw werk draait om de gast en hoe je het contact onvergetelijk kunt maken.

Leisure & Hospitality

In de richting Leisure & Hospitality werk je met mensen die hun vrije tijd besteden bij een resort, pretpark, camping, een outdoor bedrijf of bungalowpark. Jij bent er om de gasten te vermaken en activiteiten en evenementen te organiseren.

Travel & Hospitality

Als je kiest voor een opleiding in de Travel & Hospitality dan is het iedere keer een uitdaging om de wensen van de gast/klant perfect in te vullen en reizen tot in de puntjes te verzorgen. Je hebt commercieel talent en hebt kennis van de wereld.


Wist je dat...

we samen met de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening de opleiding Allround hospitality medewerker aanbieden?

Module locaties anchor

Onze locaties