Commerciële economie en Retail management

De klant staat bij ons centraal

Je wordt opgeleid voor een zeer dynamische branche. Je kunt werkzaam zijn in de retail, bij een kleine organisatie of een multinational, bij de overheid of een commercieel bureau. Er zijn banen bij banken, marketingadviesbureaus, evenementenorganisaties en communicatiebureaus. Je hebt veel keuzemogelijkheden om carrière te maken! Hier leer je hoe je een product of een dienst aan de man brengt. Het halen van ‘targets’ en de druk van de ‘deadlines’ doet de adrenaline stijgen. Presentatie naar klanten is heel belangrijk en je doet er alles aan om klanten binnen te halen en te behouden!

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom proefstuderen! Meld je aan aan proef de sfeer.

De wereld verandert en daarmee de vraag vanuit het bedrijfsleven naar kundige medewerkers. Per 1 augustus 2020 is de School voor Commerciële Economie daarom opgegaan in de School voor Commerciële Economie en Retail management. Door een herverdeling van een aantal opleidingen over de scholen wordt de samenhang en daardoor de kwaliteit hoger en sluit deze beter aan op de actuele vraag uit de markt.


Volg ons op

Agenda


Proef de sfeer


Alle opleidingen op deze school


Commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.


Wist je dat...

Ian een goede tip voor je heeft?

Module locaties anchor

Onze locaties