ROC Mondriaan Business School

Schoolambassadeur Serano

Lees het verhaal

Met een baan in de zakelijke dienstverlening sta je middenin de samenleving!

De ROC Mondriaan Business School biedt niveau-4 opleidingen aan in de zakelijke dienstverlening.

Vanuit de vestiging Aspasialaan (voorheen School voor Economie en Juridische beroepen) word je opgeleid voor een baan in de administratieve of juridische ondersteuning.

Op het Leeghwaterplein (voorheen School voor Commerciële economie en Retail management) word je opgeleid voor een zeer dynamische branche. Hier leer je hoe je een product of een dienst aan de man brengt. Het halen van ‘targets’ en de druk van de ‘deadlines’ doet de adrenaline stijgen. Presentatie naar klanten is heel belangrijk en je doet er alles aan om klanten binnen te halen en te behouden.

Je kunt na je opleiding aan de slag bij een kleine organisatie of een multinational, bij de overheid of een commercieel bureau en hebt veel keuzemogelijkheden om carrière te maken!

Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? Kom proefstuderen! Meld je aan en proef de sfeer.

De wereld verandert en daarmee de vraag vanuit het bedrijfsleven naar kundige medewerkers. Per 1 augustus 2021 zijn de School voor Commerciële Economie en Retail management en de School voor Economie en Juridische beroepen daarom opgegaan in de ROC Mondriaan Business School. Door een herverdeling van een aantal opleidingen over de scholen wordt de samenhang en daardoor de kwaliteit hoger en sluit deze beter aan op de actuele vraag uit de markt.


Volg ons op

Agenda


Contact


Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar info.mbs@rocmondriaan.nl of bel ons via 088-6663700

Alle opleidingen op deze school


Business Services – NIEUW per 1 augustus 2022

Per 1 augustus 2022 starten de nieuwe business opleidingen. Innovatieve lessen die aansluiten op de vraag vanuit het bedrijfsleven naar medewerkers met de juiste skills en de veranderingen op de arbeidsmarkt.

Financiële en commerciële beroepen

Heb jij een commerciële instelling en zorg je graag voor tevreden klanten? Ben je nauwkeurig en wil je werken met cijfers? Dan spreekt een opleiding in deze opleidingsrichting jou zeker aan.

HRM, Juridisch of Leidinggeven

Ben je nauwkeurig en vind je personeels- of juridische zaken interessant? Kan jij goed met mensen overweg en geef of ga jij leiding geven aan een team, afdeling of project? Verdiep je dan eens in een opleiding in deze studierichting.

Module locaties anchor

Onze locaties