Open Dag

Hier wil
je zijn!

Open Dag

Kom langs en kom er achter welke opleiding bij je past

7 februari 2023 | 15:00 - 20:00 uur

Meld je aan voor de Open Dag!

Ja, ik kom ook

Ben je benieuwd naar welke opleiding het beste bij je past? Kom dan naar de Open Dag op dinsdag 7 februari 2023 van 15:00 tot 20:00 uur!

Wij denken graag mee over je studiekeuze. Onze studenten en docenten staan voor je klaar om je meer te vertellen en te laten zien over de opleiding, stages, lesopdrachten en nog veel meer. Niets is leuker dan de ervaringen van studenten te horen, toch?

Jij hoeft alleen je nieuwsgierigheid en enthousiasme mee te nemen! Kom de sfeer proeven, bekijk de lokalen en maak kennis met onze verschillende opleidingen.

Hoe ziet een Open Dag er bij ons uit?

Ik koos voor ROC Mondriaan

Door de online Studiekeuze Week en de Open Dag wist ik beter welke studierichting ik verder wilde ontdekken. Welke locatie ga jij bekijken op de Open Dag?

Alle locaties die meedoen

Na de Open Dag wist ik welke opleiding ik wilde gaan doen

Kim, studeert mbo-verpleegkundige

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag