Alle locaties die meedoen met de Open Dagen

Alle locaties die meedoen met de Open Dagen

26 november, 10:00-16:00

Meer over de Open Dag

Bezoek onze Mondriaan Markt en Techniek Markt op 3 oktober!

Direct inschrijven

Heb jij een mbo opleiding op het oog, maar heb je nog vragen? Kom dan naar de Mondriaan Markt en Techniek Markt (Tinwerf 14 Den Haag / Techniek Innovatie Huis) van ROC Mondriaan op dinsdag 3 oktober 2023!

Op deze mooie locatie staan wij klaar om je te inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Of je nu al een passie hebt voor technologie of nog een laatste interessetest wilt doen; hier ben je aan het juiste adres!

De Mondriaan Markt en Techniek Markt

De Mondriaan Markt em Techniek Markt is meer dan alleen informatie over onze opleidingen. We willen dat je geïnspireerd raakt door de vele mogelijkheden en dat je jezelf al kunt zien als student van ROC Mondriaan!

Enthousiaste docenten en voorlichters staan klaar om je alles te vertellen over de verschillende opleidingen. Van Elektrotechniek tot Software Developer en van Kapper tot Junior Accountmanager, er is voor iedereen wel een passende opleiding te vinden. Je kunt vragen stellen over de opleidingen, maar ook over bijvoorbeeld beroepen die je kunt kiezen na het afronden van de studie.

Kortom, de Mondriaan Markt en Techniek Markt van ROC Mondriaan is dé plek om je te laten inspireren en informeren over de vele opleidingen die we aanbieden. Dus kom langs en ontdek welke opleiding het beste bij je past. We hopen je snel te zien!

Tinwerf 10

Bekijk deze locatie

Na het bezoeken van de Techniek Markt heb ik mijn studiekeuze gemaakt

Jeffrey