Brand in gymzaal Helenastraat 11

29 september 2022

Op donderdagavond 29 september heeft er een brand gewoed in de gymzaal van de School voor Orde en Veiligheid van ROC Mondriaan aan de Helenastraat 11 te Den Haag.

De brand is ontstaan in het materialenhok van de gymzaal en is rond 18.30 uur ontdekt door de beveiliging. Er zijn geen slachtoffers of gewonden, de brand was om 20.30 uur onder controle. Door de enorme rookontwikkeling is gedurende de brand aan omwonenden het advies gegeven ramen en deuren gesloten te houden.

Nader onderzoek

Het gehele schoolgebouw kan door rook- en brandschade voorlopig niet gebruikt worden. Er wordt per direct gekeken of andere locaties kunnen worden ingezet om de continuïteit van de lessen te waarborgen.

Studenten en ouders worden vandaag op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen en waar de lessen zullen worden gegeven. De school is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer van de school. Studenten kunnen contact opnemen met hun studieloopbaanbegeleider.

Er wordt vandaag door de politie onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Zodra er meer bekend is, informeren wij dit via de website.

Meer nieuws lezen

Studenten halen 567 euro op voor ALS fonds

19 april 2024: Meer opgehaald dan verwacht Lees verder

Studenten voor ict-support naar Litouwen

03 april 2024: Leuke en leerzame reis Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten