Veteranendag met onze studenten een groot succes

4 juli 2022

Afgelopen zaterdag hebben diverse studenten van de Scholen voor Orde en Veiligheid en Horeca en Facilitaire dienstverlening meegeholpen tijdens de Nationale Veteranendag. Het was een groot succes!

Horeca en Facilitaire dienstverlening ontvangt de gasten

Van de studenten van Horeca en Facilitaire dienstverlening was een aantal die dag al vroeg naar de Hofvijver getogen om daar de hooggeplaatste genodigden van deze dag te ontvangen. Zij woonden daar een bijzondere ceremonie bij waarbij een aantal regimenten van de Landmacht, Luchtmacht en Marine een speciale onderscheiding ontving van de Koning. Andere studenten ondersteunden de cateraar bij het uitdelen van maar liefst 40.000 lunchpakketten en maaltijden. Ondertussen hadden de studenten ook nog de tijd om zelf een kijkje op het terrein te nemen.

Orde en Veiligheid onderdeel van defilé

Ook 50 Veva-studenten hielpen mee met de beveiliging van de route van het defilé en sommigen kregen de eer om met een vlag voor een regiment uit te lopen. Bij het terugverplaatsen naar het Malieveld liepen onze studenten ook weer netjes in de maat. Dat leverde hen, net als de vetarenen, veel applaus op. Onderdeel van het defilé zijn was dan ook een geweldige en eervolle ervaring. Op het Malieveld stond een Indische maaltijd voor de studenten klaar, want de organisatie van de Veteranendag heeft uitstekend voor onze studenten gezorgd. In de crewtent werd gedurende de hele dag eten en drinken aangeboden, zodat het niemand aan iets ontbrak.

In september vindt de evaluatie plaats, maar de organisatie heeft al laten weten dat zij volgend jaar graag weer onze studenten (in grote aantallen) in wil zetten. Weer een mooi evenement waaraan onze scholen mogen meewerken!

Meer nieuws lezen

Brand in gymzaal Helenastraat 11

29 september 2022: Geen gewonden gevallen Lees verder

Mark Rutte ontmoet Westlandse Mechatronica-kampioenen

29 september 2022: Bezoek premier aan Tinwerf Lees verder
Bekijk meer nieuwsberichten