UV-beurs groot succes

18 februari 2019

Het was maandag een gezellige drukte op het Leeghwaterplein. De School voor Uiterlijke verzorging organiseerde een grote beurs speciaal voor (oud-)studenten, medewerkers uit de branche en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Zo waren er workshops over cryosculpture, extensions en kunstnagels en waren er demonstraties van barbers en specialisten over diverse huidverzorgende producten.

Fred van Leer was aanwezig als gastspreker en had een leuke interactie met de studenten die massaal toegestroomd waren. Hij ging in op vragen van studenten en gaf op zijn unieke eigen manier meteen een duidelijk advies. Zo kreeg iedereen van hem een korte spoedcursus selfie-maken. De tip van Fred: “Hou je telefoon zo hoog mogelijk als je niet met drie onderkinnen op Instagram wil staan en kijk in de lens en niet op je scherm want anders sta je op iedere foto met een scheef gezicht!

Ook andere sprekers, waaronder oud-studenten die al met een internationale carrière zijn begonnen, wisten de bezoekers te boeien met hun verhaal. Onder hen ook Mondriaan-ambassadeur Ruthley Beem (Barber Rockstar) die een erg leuke presentatie gaf in de Haagse tribune.


Meer nieuws lezen

07 januari 2020

Betreurenswaardig incident locatie Neckar

Dinsdagmorgen 7 januari rond 8.00 uur heeft zich een betreurenswaardig incident voorgedaan voor de locatie Neckar van ROC Mondriaan.

Lees verder
19 december 2019

Hans Schutte nieuwe bestuursvoorzitter ROC Mondriaan

Hans Schutte nieuwe bestuursvoorzitter ROC Mondriaan

Lees verder