Nieuws

UV-beurs groot succes

18 februari 2019

Het was maandag een gezellige drukte op het Leeghwaterplein. De School voor Uiterlijke verzorging organiseerde een grote beurs speciaal voor (oud-)studenten, medewerkers uit de branche en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Zo waren er workshops over cryosculpture, extensions en kunstnagels en waren er demonstraties van barbers en specialisten over diverse huidverzorgende producten.

Fred van Leer was aanwezig als gastspreker en had een leuke interactie met de studenten die massaal toegestroomd waren. Hij ging in op vragen van studenten en gaf op zijn unieke eigen manier meteen een duidelijk advies. Zo kreeg iedereen van hem een korte spoedcursus selfie-maken. De tip van Fred: “Hou je telefoon zo hoog mogelijk als je niet met drie onderkinnen op Instagram wil staan en kijk in de lens en niet op je scherm want anders sta je op iedere foto met een scheef gezicht!

Ook andere sprekers, waaronder oud-studenten die al met een internationale carrière zijn begonnen, wisten de bezoekers te boeien met hun verhaal. Onder hen ook Mondriaan-ambassadeur Ruthley Beem (Barber Rockstar) die een erg leuke presentatie gaf in de Haagse tribune.

Meer nieuws

27 mei 2019

Spoor 22 Symposium groot succes!

Op woensdag 22 mei 2019 heeft het eerste symposium van Spoor 22; Toekomst in perspectief plaatsgevonden.

Lees verder
22 mei 2019

Let op: landelijke OV-staking 28 mei

Op dinsdag 28 mei leggen medewerkers van de NS en het stadsvervoer in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag 24 uur lang het werk neer. Dat betekent dat die dag het trein- en busverkeer grotendeels stil liggen.

Lees verder