Inschrijven mbo 2024 - 2025

Hier wil
je zijn!

Inschrijven mbo 2024 - 2025

Schrijf je direct in!

Schooljaar 2024 - 2025

Schrijf je direct in voor een opleiding!

Yes, ik schrijf mij in!

Wil jij jouw talenten ontdekken én ontwikkelen? Dan is een mbo-opleiding bij ROC Mondriaan iets voor jou!

Ontdek wat jij leuk vindt! Heb je interesse de gezondheidszorg, techniek of het bedrijfsleven? Of past de creatieve sector beter bij je, zoals horeca of fashion? Wij bieden meer dan 260 opleidingen, dus er is altijd een opleiding die bij jou past!

Wat kun je verwachten van een mbo-opleiding bij ROC Mondriaan?

Tijdens je opleiding krijg je veel praktijkgerichte lessen waardoor je direct aan de slag gaat in jouw vakgebied. Zo kun je stages lopen bij verschillende bedrijven of zelfs een deel van je opleiding in het buitenland volgen. Met een mbo-diploma kun je direct gaan werken in verschillende vakgebieden.

Je maakt het met Mondriaan

Ontdek meer dan 260 opleidingen in sectoren zoals Horeca, Sport, Techniek, Economie en Zorg.

"Ik koos voor Mondriaan"

"Door de PREP-Talk en de Open Dag wist ik beter welke studierichting ik verder wilde ontdekken." - Ferdi, student Retailspecialist. Voor welke opleiding schrijf jij je in?

Alle locaties die meedoen

Met een mbo-diploma kan ik veel kanten op

Kim, student mbo-Verpleegkundige

Waarom ROC Mondriaan?

Wij zijn dé school voor jouw toekomst. Wij leiden je op voor het échte werk. Als vakman of vakvrouw. We bieden opleidingen die naadloos aansluiten op de praktijk. Je doet echte ervaring op bij bedrijven en instellingen in de buurt. Onze topdocenten leren jou de kneepjes van het vak. We zorgen dat jij je talent kan inzetten in een baan waar je onmisbaar bent. Je maakt het met Mondriaan!

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag