Gewoon doen!

Gewoon doen!

In deze sector staat dienstverlening centraal. Of je nu een baan zoekt in een hotel, congrescentrum of bij een overheidsinstelling, school of op een internationaal kantoor; in de branche Facilitaire dienstverlening ben je gastgericht, ondernemend, stressbestendig, vakbekwaam, flexibel, communicatief en representatief.

Vind jij het leuk om anderen te helpen en wil je afwisselend werk? In een facilitaire functie krijg je te maken met de vergaderservice, beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, opslag en inkoop. Je voert ondersteunende werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat alles in het gebouw vlot verloopt voor zowel personeel als eventuele gasten, bewoners of bezoekers.

Onze scholen

Facilitair, gewoon doen!

Alle opleidingen in Facilitair

De facilitaire dienst is de steunpilaar van zorginstellingen, scholen, hotels, ministeries en nog veel meer! Als medewerker Facilitaire dienstverlening ben je echt van alle markten thuis.

Facilitaire dienstverlening

Zonder facilitaire dienstverlening functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Medewerker facilitaire dienstverlening

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Facilitair leidinggevende

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

"Ga eerst even werken in de horeca voordat je voor deze opleiding kiest. Er komt best wat bij kijken en je moet er gevoel voor hebben."

De tip van Sjoerd
Lees het hele verhaal van Sjoerd

Wil je persoonlijk studieadvies?

Studie Info Punt

Waldorpstraat 41 2521 CA Den Haag

Ik hou van praktisch werk en van afwisseling. Met deze opleiding heb ik dus eindelijk iets gevonden waar ik me prettig bij voel.

Dwayne

Onze scholen

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Bekijk deze school