Jij runt straks een bedrijf in de (kleinschalige) horeca
Als meewerkend horecaondernemer run je straks een bedrijf in de (kleinschalige) horeca. Denk hierbij aan (grand) café’s en restaurants. Zit het ondernemen in je bloed en wil je een eigen horecabedrijf beginnen? Dan past deze opleiding bij jou!
Tijdens je opleiding leer je alles over het opzetten van een horecabedrijf, het omgaan met personeel en gasten, productkennis, verschillende talen en natuurlijk financieel management. Alles wat je in de theorielessen leert, kun je direct ten uitvoer brengen tijdens de vele projecten en evenementen. Een van de projecten is bijvoorbeeld het HorecaOndernemersPlein. In het tweede jaar start je samen met een aantal klasgenoten je eigen restaurant in de school. (lees meer onder Praktische informatie - Opleidingsprogramma)
Voor het starten van een eigen onderneming moet je vaardig zijn in het ondernemen en het schrijven van een ondernemersplan. Zowel de opleiding Manager/ondernemer Horeca (hotel) als de opleiding Meewerkend horeca ondernemer bieden dit aan. Als het jouw droom is een eigen horecaonderneming te starten dan is deze opleiding de beste keuze.
Voor havisten
Ben je een havist? Neem dan contact met ons op voor informatie over onze speciale verkorte trajecten voor havisten.
Waar kun je werken?
De opleiding Meewerkend Horeca Ondernemer (MHO) leidt op tot ondernemer in de horeca ook kun je met deze opleiding een leidinggevende functie bekleden. Denk daarbij aan een functie als leidinggevende in restaurant, grand-café, strandtent of lunchroom. We zien ook dat een aantal van onze studenten ander werk gaan doen, zoals werken bij de verkoop van een koffiemerk, werken bij Personeelszaken of door gaan in de patisserie.
Online Open Dag 2 februari
Wil je deze opleiding doen?
Contact
Heb je vragen?
Kom dan naar één van onze Open Dagen, of neem direct contact met ons op via: 088-6663301 of info.hotelmanagement@rocmondriaan.nl