Medewerker facilitaire dienstverlening

Medewerker facilitaire dienstverlening

Als facilitair medewerker ondersteun je de facilitair leidinggevende.

Tijdens je opleiding leer je de vele aspecten van de facilitaire dienstverlening kennen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vergaderservice, onderhoud van gebouwen, logistieke werkzaamheden en administratie.

Je werkt samen in een team, maakt ruimtes gebruiksklaar en treedt op als aanspreekpunt. Je raakt bekend met de regels rond hygiëne, arbo en kwaliteitswetgeving. Ook leer je de basiskennis van voedsel, dranken en ingrediënten.

Waar kun je werken?

Als Medewerker facilitaire dienstverlening verricht je ondersteunende werkzaamheden. Je kan bij verschillende soorten bedrijven en instellingen aan de slag bijvoorbeeld scholen ministeries, verzorgingstehuizen, ziekenhuizen, campings, hotels of congrescentra.

Wist je dat...

je na deze opleiding verder kunt studeren op niveau 3?

Praktische informatie

Vooropleiding

  • vmbo-diploma basisberoepsgerichte leerweg
    • diploma Entree-opleiding

Kosten

Vanaf je achttiende jaar ben je verplicht lesgeld (voor een bol-opleiding) of cursusgeld (voor een bbl-opleiding) te betalen. Voor een bol-opleiding bedraagt in het schooljaar 2022-2023 het lesgeld € 1.239,-. Dit bedrag wordt in rekening gebracht door DUO.

Bijkomende kosten

Reiskosten, ook in verband met je stage- of leerbedrijf, zijn voor eigen rekening. Verder zijn er nog kosten voor boeken, gereedschappen, werkkleding, excursies en andere activiteiten. Deze bedragen verschillen per opleiding. Hierover hoor je meer aan het begin van je opleiding van de school waar je de opleiding gaat volgen. Heb je hierover al vragen voordat je je gaat aanmelden? Neem dan contact op. We helpen je graag.

Bijkomende kosten voor deze opleiding zijn afhankelijk van het leerjaar en eventueel keuzedeel waar je in zit en of je een bbl- of bol-opleiding volgt. Een indicatie van de bijkomende kosten voor deze opleiding:

Leermiddelen (boeken, readers, licenties): vaak in het eerste leerjaar € 250,- en in het tweede leerjaar
€ 50,-.

Intake

Voor het intakegesprek doet iedereen die bij ons een niveau 2 opleiding wil doen een talentscan, Deze scan wordt gebruikt als input voor het gesprek.

Eigenschappen

Je werkt goed met anderen samen en hebt talent om meerdere taken binnen één opdracht uit te voeren. Je bent flexibel en je kunt je eigen werkzaamheden plannen. Je hebt een dienstverlenende instelling en je bent kostenbewust.

Hier kun je deze opleiding volgen

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie

Verder studeren

Allround medewerker facilitaire dienstverlening

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Contact

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via 088 - 666 1426, info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of kom naar één van onze Open Dagen.

Op zoek naar een specifieke opleiding?