Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening

Horeca en Facilitaire dienstverlening, voor ondernemende mensen

Of je nu een baan wilt in een hotel, een restaurant, café of een bedrijf, horeca en facility zijn vakgebieden voor ondernemende mensen. Werken in de horeca is levendig. Het mooiste is dat wanneer jij je werk goed doet, je jezelf èn anderen een geweldige tijd bezorgt. De groeikansen in de horeca zijn groot.

In de facility branche kun je op heel veel verschillende plekken gaan werken, zoals ziekenhuizen, theaters of ministeries. Je krijgt je te maken met bijvoorbeeld: beveiliging, Arbo, gebouwenbeheer, brandpreventie, opslag, inkoop en nog veel meer.

Je leert bij de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening alles over het horecavak en facility.


Volg ons op

Instagram

Agenda

16
apr

Studiekeuzecafé StIP

16:00 - 18:00 uur, Waldorpstraat 41, Den Haag

25
apr

Rondje door de school

13:00 - 15:00 uur, meerdere locaties

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail naar: info.horeca.fd@rocmondriaan.nl of bel ons op 088 666 1426.

Stage, les in de praktijk

Neem een kijkje bij de school voor Horeca en Facilitaire Dienstverlening van ROC Mondriaan

Alle opleidingen op deze school

Facility

Zonder facility medewerkers functioneert geen gebouw of bedrijf. Jij hebt een ondersteunende of coördinerende en organiserende rol bij het inrichten en onderhouden van gebouwen.

Facility Medewerker

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Facility Allround medewerker

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Facility Manager

Niveau 4, bol Meer over deze opleiding

Fastservice

Vind je koken net zo leuk als bedienen? Dan ben je als medewerker in de fastfood of -service sector op je plek. Je bent klantvriendelijk, dienstverlenend, flexibel en je helpt je gasten in korte tijd aan een lekkere maaltijd.

Medewerker fastservice

Niveau 2, bol Meer over deze opleiding

Eerste medewerker fastservice

Niveau 3, bol Meer over deze opleiding

Kok

Ben jij gek op alles wat met eten te maken heeft? Als kok kun je vele kanten op. Of je nu aan de slag wilt in een (top)restaurant, brasserie, strandtent of in een instellingskeuken, jij kan met een opleiding in deze richting overal uit de voeten.

Kok

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend kok

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Gespecialiseerd kok

Niveau 4, bbl Meer over deze opleiding

Medewerker in de bediening

Wie doet er nu niet graag een drankje of hapje buiten de deur? En nog leuker is het als een enthousiaste gastvrouw of gastheer het extra gezellig maakt. Als gastheer/gastvrouw ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Niets is leuker dan mensen blij maken en in de watten leggen!

Gastheer / Gastvrouw

Niveau 2, bbl, bol Meer over deze opleiding

Zelfstandig werkend gastheer / gastvrouw

Niveau 3, bbl, bol Meer over deze opleiding

Leidinggevende bediening

Niveau 4, bbl, bol Meer over deze opleiding

Wist je dat...

je heerlijk kunt eten in de restaurants (leerwerkbedrijven) op onze school?

Bekijk de website en reserveer

Onze locaties

Koningin Marialaan 9

Bekijk deze locatie

Helenastraat 15

Bekijk deze locatie